Potapljaška oprema | Vse za potapljanje - PADI - Potapljaški tečaj | Komplet za potapljanje Zeus(1999.00€) | Regulator MK25T/S600T Scubapro(995.00€) | Regulator MK11T/S555 Scubapro(895.00€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Potapljaški tečaj

Potapljaški tečaj
Potapljaški tečajPotapljaški tečajPotapljaški tečajPotapljaški tečajPotapljaški tečaj

PADI
cena od 240,00 €
Rok dobave: V najkrajšem možnem času

POTAPLJAŠKI TEČAJ - ZAČETNI

Potapljaški tečaj je primeren tudi za vas in prišel je čas, da greste v vodo in okusite čar potapljanja! Prijavite se na PADI začetni potapljaški tečaj – OWD (Open Water Diver), najbolj priljubljen potapljaški tečaj oz. program na svetu!

Potapljaški tečaj je vaša priložnost, da se pridružite PADI skupnosti, ki določa standarde potapljanja po svetu in z nami okusite vse avanture, razburljive dogodke in lepoto, ki jo nudi potapljanje!

Zakaj PADI začetni potapljaški tečaj?

Potapljaški tečaj PADI Open Water Diver je najbolj razširjena in cenjena licenca po svetu. Daje ti svobodo, da se z njo lahko potapljaš s svojim so-potapljačem brez nadzora profesionalca. Če ste že poizkusili z Discover Scuba Diving programom (spoznavni potop) ali če ste certificirani kot PADI Scuba Diver se pozanimajte pri vašem inštruktorju, kako se te programi povezujejo s PADI OWD tečajem.

Kaj rabim, da začnem s potapljaškim tečajem?

PADI OWD potapljaški tečaj je sposoben opraviti vsak, ki je zdrav, vsaj kolikor toliko fit in se dobro počuti v vodi. Za PADU OWD potapljaški tečaj moraš biti starejši od 14 let. Za tiste, ki bi radi potapljaško licenco in so stari od 10 do 14 let pa se lahko udeležijo PADI Jr OWD potapljaškega tečaja oz. programa.

* Certificiran PADI Jr Open Water Diver, ki je star od 10 do 11 let se lahko potaplja le s profesionalnim PADI potapljačem, staršem ali uradnim skrbnikom do globine 12 metrov.

Kaj bomo delali na potapljaškem tečaju?

Na potapljaškem tečaju se bomo učili osnov potapljanja z jeklenko, kot na primer osnovne tehnike potapljanja z jeklenko, govorili pa bomo tudi o sami potapljaški opremi. Za pridobitev licence mora vsak potapljač opraviti pet potopov v nizki vodi (bazen ali bazenu podobni pogoji), pet poglavij teorije in štiri potope v odprti vodi (morje ali jezero).

Kako dolgo traja potapljaški tečaj?

PADI potapljaški tečaji temeljijo na uspešnosti (performance based), kar pomeni, da nadaljuješ, ko prikažeš obvladanje določenih spretnosti vaj oz. nalog. To omogoča napredovanje v času, ki ga potrebuje vsak posameznik, da osvoji želeno znanje.

Kaj potrebujem za potapljaški tečaj?

  • Kopalke
  • Brisačo
  • ABC opremo (maska, dihalka in plavuti – lahko kupite tudi pri nas ob prihodu na tečaj)

Termini:

11.6.2011-12.6.2011
9.7.2011-10.7.2011
6.8.2011-7.8.2011
3.9.2011-4.9.2011

Potapljaški tečaj se izvaja sprva v bazenu, nato pa se gre potapljat še v morje/reko.

Potapljanje v bazenu se bo izvajalo na:

Turistična kmetija Obolnar (Trebnje)
Dolenja vas pri Čatežu 17
8212  Velika Loka

GPS Northing (N) : 45,9658
GPS Easting (E) : 14,9915

Vsa ostala oprema je vključena v ceno, prav tako pa tudi kosilo. Na samem kraju lahko tudi prespite (ob doplačilu) in seboj vzamete svoje najdražje, ki si med tem ko se vi potapljate ogledujejo neokrnjeno naravo, igrajo odbojko ali izvjajo ostale športne aktivnosti.

 

Naročanje izdelka: Potapljaški tečaj

Količina:


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (44)

Oddaja naročil avgust 2019
11.08.2019

Naročila prejeta do 8. 8. 2019, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 20. 8. 2019, ko se vrnemo z dopusta.
Nazadnje ogledano

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu