Potapljaška oprema | Puške - Spetton - Lesena podvodna puška Cubera | Podvodna puška Magnum BW Carbon Rail(392.00€) | Podvodna puška Picasso Magnum EVO Carbon Roller(380.00€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Lesena podvodna puška Cubera

Lesena podvodna puška Cubera
Lesena podvodna puška CuberaLesena podvodna puška CuberaLesena podvodna puška CuberaLesena podvodna puška CuberaLesena podvodna puška Cubera

Spetton
cena od 476,38 €
Rok dobave: V najkrajšem možnem času

Lesena podvodna puška Cubera je opremljena z 18 mm gumo največje kakovosti, prav tako ima vrhunski VECTOR most in pa kit najlon z debelino 1,9 mm. Za lažje vodljivost puške skrbi ergonosmko oblikovan ročaj. Puščica lesene podvodne puške je iz nearjevečega jekla in je debela 7 mm. Lesena podvodna puška Cubera vam je na voljo od 9 0cm do 130 cm.

Za lažje prenašanje lesene podvodne puške in varen prenos iz ene lokacije na drugo dobite poleg še torbo za puško Spetton. S tehnično dovršeno leseno podvodno puško boste komaj čakali na naslednji podvodni ribolov.

Naročanje izdelka: Lesena podvodna puška Cubera
Izberite velikost: 

Količina:


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (44)

Oddaja naročil avgust 2019
11.08.2019

Naročila prejeta do 8. 8. 2019, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 20. 8. 2019, ko se vrnemo z dopusta.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu