Potapljaška oprema | Puške - Spetton - Lesena podvodna puška Cubera | Podvodna puška Magnum BW Carbon Rail(392.00€) | Podvodna puška Picasso Magnum EVO Carbon Roller(380.00€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Lesena podvodna puška Cubera

Lesena podvodna puška Cubera
Lesena podvodna puška CuberaLesena podvodna puška CuberaLesena podvodna puška CuberaLesena podvodna puška CuberaLesena podvodna puška Cubera

Spetton
cena od 476,38 €
Rok dobave: V najkrajšem možnem času

Lesena podvodna puška Cubera je opremljena z 18 mm gumo največje kakovosti, prav tako ima vrhunski VECTOR most in pa kit najlon z debelino 1,9 mm. Za lažje vodljivost puške skrbi ergonosmko oblikovan ročaj. Puščica lesene podvodne puške je iz nearjevečega jekla in je debela 7 mm. Lesena podvodna puška Cubera vam je na voljo od 9 0cm do 130 cm.

Za lažje prenašanje lesene podvodne puške in varen prenos iz ene lokacije na drugo dobite poleg še torbo za puško Spetton. S tehnično dovršeno leseno podvodno puško boste komaj čakali na naslednji podvodni ribolov.

Naročanje izdelka: Lesena podvodna puška Cubera
Izberite velikost: 

Količina:


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (46)

Dopust v avgustu 2020
07.08.2020

Naročila prejeta do 6. 8. 2020, do 15 h, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 19. 8. 2020, ko se vrnemo z dopusta.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu