Potapljaška oprema | Puške - Spetton - Harpuna Rebel Eliptic close&open | Lesena podvodna puška Cubera(476.38€) | Podvodna puška Magnum BW Carbon Rail(392.00€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Harpuna Rebel Eliptic close&open

Harpuna Rebel Eliptic close&open


Spetton
cena od 179,12 €
Rok dobave: V najkrajšem možnem času

Nova REBEL serija harpun je oblikovana na podlagi izkušenj iz zadnjih let in v sodelovanju z različnimi ribolovci iz celotnega sveta. Nov ročaj harpune v obeh različicah (standarnim in ergonomskim) omogoča uporabnikom, da izkusijo udobje in stabilnost. Varnostni zatič je lahko dostopen, mehanizem pa je iz nerjavečega jekla. Mehanizem, ki sprosti puščico je zelo hitro odziven. Harpuna Rebel Eliptic ima aluminijasto 28 mm cev za dodatno togost. Harpuna, ki ima odprto glavo se mehanizem popolnoma prilagaja harpuni. Teža harpune je majhna, njega masa pa obsorbira energijo podobno kot tradicionalano lesena puška. Opremlejna je z novo Latex 18 mm Spetton Premier Black, jekleno puščico 6,5 mm Spetton Shark ali Tahitian Euro 6,5mm in prečnim vodilom Demka/Spetton. Vključen je tudi najlon kit 1,6mm z zakovico, ki povezuje puščico in puško. Posebnost te harpune Rebel Eliptic close&open je, da lahko po želji uporabite cirkularno gumo ali klasično in s tem v izredno hitrem času spremenite način lova in pa vaše želje. Harpuna Rebel Eliptic close&open je v sipasti obliki, kar vam omogoča lažje primikanje harpune pod vodo.


Podvodna puška Spetton Rebel Eliptic close&open vam je na voljo v dolžinah: 75 cm, 85 cm, 95 cm, 105 cm, 115 cmNaročanje izdelka: Harpuna Rebel Eliptic close&open
Izberite velikost: 

Količina:


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (46)

Dopust v avgustu 2020
07.08.2020

Naročila prejeta do 6. 8. 2020, do 15 h, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 19. 8. 2020, ko se vrnemo z dopusta.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu