Potapljaška oprema | Pripomočki - Feel Free - Vodotesen nahrbtnik Dry Tank 40L | Podvodna svetilka ALULIGHT 50 Technisub(490.00€) | Podvodna svetilka VEGA 35 RECH Technisub(373.50€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Vodotesen nahrbtnik Dry Tank 40L

Vodotesen nahrbtnik Dry Tank 40L


Feel Free
cena od 89,90 €
Rok dobave: V najkrajšem možnem času

Vodotesen nahrbtnik Dry Tank 40L je namenjen popotnikom na daljših poteh, hribolazcem, smučarjem, smučarskim tekačem, gobarjem, pomorcem, raftarjem skratka vsem, ki svojo opremo več ur nosijo na hrbtu, pri tem pa so izpostavljeni spremenljivim vremenskim razmeram. Vodotesen nahrbtnik pa vam med tem shranjeno opremo ščiti pred vodo. Vodotesen nahrbtnik Dry Tank ali tako imenovan suhi rezervoar. Vodotesen nahrbtnik je oblikovan tako, da se prijetno prilega našemu hrbtu. Mehko oblazinjen hrbtni del vodotesnega nahrbtnika s popolnoma nastavljivimi in oblazinjenimi naramnicami poskrbi, da se nam vodotesen nahrbtnik lepo prilega tudi ko je polno obremenjen. Z nastavljivimi jermeni na prsih in trebuhu pa si vodotesen nahrbtnik lahko prilagodimo tako, da bomo razbremenili hrbtni del. Z dobro nastavljenim vodotesnim nahrbtnikom bomo lahko potovali ure in ure v vseh mogočih vremenskih pogojih vedoč, da so naše stvari skrbno spravljene in varovane.

Vodotesen nahrbtnik Dry Tank 40L je velik 30 cm x 55 cm. Vodotesen nahrbtnik je 40-litrski. Vodotesen nahrbtnik vam je na voljo v dveh barvnih kombinacijah: rumeno-črn vodotesen nahrbtnik ali rdečo-črn vodotesen nahrbtnik.

Naročanje izdelka: Vodotesen nahrbtnik Dry Tank 40L
Izberite barvo:   
Količina:


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (44)

Oddaja naročil avgust 2019
11.08.2019

Naročila prejeta do 8. 8. 2019, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 20. 8. 2019, ko se vrnemo z dopusta.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu