Potapljaška oprema | Pripomočki - Suunto - Suunto SK-7 kompas za potapljanje | Potapljška ura GALILEO SOL UWATEC(1098.00€) | Suunto D9 ura za potapljanje(922.30€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Suunto SK-7 kompas za potapljanje

Suunto SK-7 kompas za potapljanje
Suunto SK-7 kompas za potapljanje

Suunto
cena od 56,53 €
Rok dobave: V najkrajšem možnem času

Visokokakovostnih tekočinskih Suunto SK-7 je postavila nov standard za uporabo kompasov pri potapljanju. Suunto SK-7 kompas omogča 2-3 krat večji nagib kot v običajni potapljaški kompasi in enostavnejše branje številk.

Suunto SK-7 kompas je omogoča nagibanje / -30 stopinj, kar je za 2 ali 3-krat večja kot običajni potapljaški kompasi. Suunto SK-7 se zaskočki na vsako peto stopnjo, je posebej izdelan za preprečevanje kontaminacije peseka in umazanije, ki omogočajo nemoteno obrača v vseh pogojih. Kompas je na voljo kot za na pestje, konzolo in kot modul.

SK-7 je lahko tudi pritrdi na Suunto Cobra računalnik. Omogoča enostavno branje številk na fosforescentnimi kompas kartico in veliko okno stranski obravnavi.

Z dodajanjem SK-7 kompas za različne Suunto Combo konzole, lahko ustvarite osebno konzolo, ki ustreza vašim posebnim potrebam. Na primer, CB-dvojno se naredi tako, SK-7/DS kompasa na hrbtni strani CB-One. Ali lahko nastavite CB-eno konzolo na CB-Two z dodajanjem SK-7 kompas na vrhu. Če dodate SK-7/DS kompas na hrbtni strani CB-Two V Line, dobite CB-Double v Line. In CB-Tri v skladu konzola se naredi tako, SK-7 kompas na vrhu dve v skladu konzole.

Kompas Balansirni

Horizontalno in vertikalno komponente zemeljskega magnetnega polja precej razlikujejo na različnih lokacijah. Iz tega razloga Suunto kompasi so uravnotežena za 5 različnih območjih. Če se uporablja kompas v sosednjem območju izravnave, veliko kompas kazalci bodo tilt le malo. Vendar pa je dlje kompas uporablja iz njegove pravilne cone, več njenih kazalec nagiba. V skrajnih primerih se bo kazalec palico. Iz tega razloga je zelo pomembno vedeti, v kateri se bodo uporabila država kompas.


Tehnične lasnosti in podroben opis za kompas Suunto SK-5 so opisane na uradni strani proizvajalca .

Naročanje izdelka: Suunto SK-7 kompas za potapljanje

Količina:


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (44)

Oddaja naročil avgust 2019
11.08.2019

Naročila prejeta do 8. 8. 2019, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 20. 8. 2019, ko se vrnemo z dopusta.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu