Potapljaška oprema | Pripomočki - Suunto - Suunto HelO2 ura za potapljanje | Potapljška ura GALILEO SOL UWATEC(1098.00€) | Suunto D9 ura za potapljanje(922.30€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Suunto HelO2 ura za potapljanje

Suunto HelO2 ura za potapljanje


Suunto
cena od 793,40 €
Rok dobave: V najkrajšem možnem času

Suunto HelO2 je napreden mešalnik plinov za potapljaše, ki uporabljajo več plinov, kot so trimix, Nitrox in kisik. S tem si omogočijo globlje potope. Featuring Suunto Tehnični RGBM algoritem in potapljanje multi-plin načrtovalec, je narejen tako da bodo vsi vaši tehnične izkušnje ob potopu enostavne, hitre in bolj fleksibilne.

Prilagodljivo dekompresijo
Ocenjeno na 120 m/393 ft in s polno zmogljivostjo mešani plin, Suunto HelO2 vključuje Suunto Tehnični RGBM algoritem. Algoritem sega tlaka fleksibilnost v svet tehničnega potapljanja, ki jih omogoča neprekinjeno tlaka.

Algoritem uvaja skupine tkiva helija v dekompresijski model, da bi trimix potapljanja, kot tudi potapljanje na zrak in Nitrox. To vam omogoča, da program osem plinov kot primarno ali sekundarno plinov, in omogoča, da kisika v višini 8% na 100%, in helija vsebine 0% do 92%. Poleg tega, da povečanje tlaka prožnosti, algoritem tudi zmanjšuje obremenitve tlaka nalogo z odstranitvijo, da je treba stalno spremljati skrilavca in uro.

Poenostavljeni tehnični potop načrtovanje
Suunto Multi-plin Dive Planner - del posodobitev Suunto Dive PC software Manager - je oblikovan za poenostavitev načrtovanju potopa profilov, plinov in back-up načrtov. Enostaven za uporabo grafičnega načrtovalca vam omogoča, da poskusite variacije globina, čas, plini, in delni pritiski, ne da bi nenehno ponovni izračun. Projektant izračuna vseh sprememb takoj in so predstavljeni rezultati za enostavno branje graf.

Ko ste pripravljeni, lahko preprosto prenesejo informacije o načrtovanih plinov, in drugi potop kritičnih podatkov, iz osebnega računalnika na vaš računalnik s potop kabel USB - odstranitev treba kopirati vse izračune, na skrilavca. Potop Projektant daje tudi plin mešanje navodila za vaš načrtovani potop, ki ga lahko natisnete in se z potapljanje shop, če niste sami mešanje.

Točne potop serije načrtovanje
Suunto Multi-plin Dive Načrtovalec vam omogoča, da načrt potopite serije, ki temelji na vaši dejanski potop profile - ne načrtuje, potapljanje profilov - izdelavo načrtov za pozneje potopi v seriji bolj natančno. Projektant omogoča tudi primerjavo načrtovanih potop in dejansko potop s podporo analize do osem plinov. To je tudi vam pomaga izslediti elemente obeh vaše načrtovanje in potapljanje, ki lahko potrebujejo nekaj finega uravnavanja.

Tehnične lasnosti za uro za potapljanje Suunto Suunto HelO2 so opisane na uradni strani proizvajalca .
    

Naročanje izdelka: Suunto HelO2 ura za potapljanje
Izberite velikost: 

Količina:


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (44)

Oddaja naročil avgust 2019
11.08.2019

Naročila prejeta do 8. 8. 2019, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 20. 8. 2019, ko se vrnemo z dopusta.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu