Potapljaška oprema | Pripomočki - Suunto - Suunto Vytec DS ura za potapljanje | Potapljška ura GALILEO SOL UWATEC(1098.00€) | Suunto D9 ura za potapljanje(922.30€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Suunto Vytec DS ura za potapljanje

Suunto Vytec DS ura za potapljanje


Suunto
cena od 468,72 €
Rok dobave: V najkrajšem možnem času

Suunto Vytec DS ura za potapljanje vsebuje plinsko-preklapljanje multi-mode, dekompresijski računalnik z globinskim algoritmom za ustavavljanje in opcijsko brezžično integrirano povezavo. Z Suunto Vytec DS je narejen tako da omogoča enostavno branje vseh pomebenih podatkov ob potopu, saj je prikazovalnik enostaven in jasen.

Wireless - brezžično povezovanje
Suunto Vytec DS ura za potapljanje z dodatno brezžično povezovanje zraka, Suunto Vytec DS omogoča sprotno spremljanje tlak pritisk in porabe zraka iz zapestja. Tlak pritiska je prikazana tako številčno in grafično, ter ocena preostali čas za zrak za celotn potop. Obstajata dva nizkotlačna opozorila: tovarniško nastavljen in nastavljen s strani uporabnika.

Multi-mode vsestranskost
Vytec DS ura za potapljanje ima tri načine potop Air, Nitrox in Gauge načine in plina-preklapljanje zmogljivosti. Pri uporabi obogatenega zraka lahko Suunto Vytec DS je programirana za do tri Nitrox mešanice med 21% in 100% kisika. Prav tako lahko prilagodite oxygen partial pressure med 1,2 in 1,6 bar. V načinu Gauge, lahko uporablja tudi kot globinomer in časovnik s profilom spomin.

Ko je v Nitrox načinu lahko pospeši tlaka s prehodom na plin zmešajte z višjim odstotkom kisika. Z Suunto Vytec DS uro za potapljanje je hitro in enostavno preklapljanje med omogočen plina mešanice, medtem ko potapljanje.

Prilagodljivo dekompresijo
Uporaba Suunto RGBM algoritem, Suunto Vytec DS omogoča neprekinjeno dekompresijski za optimalno čas vzpona. Za globlje potope, Deep Stop možnost dodaja dodatno zaščito s serijo globoko ustavi med svoje največje globine in strop.

Načrtovanje in pregled
Vytec DS ura za potapljanje omogoča testiranje prihajajočih potopov in si brez dekompresijski časovne podatke za različne globine preden boste šli v vodo z vgrajenim planer potop. Ko je skok čez, uporaba neobvezna Suunto Dive Manager PC programske opreme za prenos podatkov svoj skok na računalnik za nadaljnjo analizo in ohraniti podroben dnevnik featuring grafični prikaz vseh vaših potopov.

Tehnične lasnosti za uro za potapljanje Suunto D9 so opisane na uradni strani proizvajalca .
    

Naročanje izdelka: Suunto Vytec DS ura za potapljanje
Izberite velikost: 

Količina:


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (44)

Oddaja naročil avgust 2019
11.08.2019

Naročila prejeta do 8. 8. 2019, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 20. 8. 2019, ko se vrnemo z dopusta.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu