Potapljaška oprema | Pripomočki - Suunto - Suunto D9 ura za potapljanje | Potapljška ura GALILEO SOL UWATEC(1098.00€) | Suunto HelO2 ura za potapljanje(793.40€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Suunto D9 ura za potapljanje

Suunto D9 ura za potapljanje
Suunto D9 ura za potapljanje

Suunto
cena od 922,30 €
Rok dobave: V najkrajšem možnem času

Suunto D9 je zelo napredno all-in-one potapljaški računalnik. Združuje vse ključne potapljaške informacije, kot so globina, čas, tlak pritiska, dekompresijski status in smer - vse v enem instrumentu. Hkrati pa je udobno nameščen na vašem zapestju.

Wireless - brezžično povezovanje

Z dodatno brezžično povezovanje zraka, Suunto D9 omogoča sprotno spremljanje tlak pritisk in porabe zraka iz zapestja. Tlak pritiska je prikazana tako številčno in grafično, ter ocena preostali čas za zrak za celotn potop.

Digitala navigacija
Suunto D9 prikazuje grafični prikaz kompasa rose. Rose prikaže kardinal in pol kardinal točk, in trenutno nosi tudi prikaže numerično. Smeri, lahko zaklene, da vam pomaga slediti izbrana smer, in smerne puščice kažejo na zaklenjena nosi.

Multi-mode vsestranskost
Suunto D9 ima tri načine potop. Način Air se uporablja za potapljanje s standardno zrak, Nitrox način za do tri Nitrox mešanice, in profil način za uporabo kot spodaj časa.

Ko je v Nitrox načinu lahko pospeši tlaka s prehodom na plin zmešajte z višjim odstotkom kisika. Lahko vnaprej tri različne mešanice plinov (z med 21% in 99% kisika) in nastavite pO2 vrednosti za vsako posamezno plina. Medtem ko potapljanje, to je hitro in enostavno preklapljate med omogočen plina mešanice.

V načinu Gauge, Suunto D9 deluje kot dno časovnik in zagotavlja tudi natančen profil vzorčenja in knjižni funkcije. Potapljanje časovnik z reset funkcijo prikaže potop čas v minutah in sekundah. To je zelo koristno za čas natančno dno čas in dekompresijsko ustavi.

Prilagodljivo dekompresijo
Uporaba Suunto Deep Stop RGBM algoritem, Suunto D9 omogoča neprekinjeno dekompresijski za optimalno čas vzpona. Za globlje potope, Deep Stop možnost dodaja dodatno zaščito s serijo globoko ustavi med svoje največje globine in strop.

Načrtovanje in pregled
Suunto D9 ura za potapljanje omogoča testiranje prihajajočih potopov in si brez dekompresijski časovne podatke za različne globine preden boste šli v vodo z vgrajenim planer potop. Ko je skok čez, uporaba neobvezna Suunto Dive Manager PC programske opreme za prenos podatkov svoj skok na računalnik za nadaljnjo analizo in ohraniti podroben dnevnik featuring grafični prikaz vseh vaših potopov.

Eleganten tako na kopnem kot v vodi
Suunto D9 ura za potapljanje je po funkcionalnosti pravi potapljaški računalnik hkrati pa elegantna ura, ki jo lahko nosite tudi vsak dan. Na voljo je v tradicionalnem črnem elastomer trak, kot tudi luksuzna titan trak.

Tehnične lasnosti za uro za potapljanje Suunto D9 so opisane na uradni strani proizvajalca .

Naročanje izdelka: Suunto D9 ura za potapljanje
Izberite velikost: 

Količina:


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (44)

Oddaja naročil avgust 2019
11.08.2019

Naročila prejeta do 8. 8. 2019, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 20. 8. 2019, ko se vrnemo z dopusta.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu