Potapljaška oprema | Pripomočki - Suunto - Suunto Cobra3 računalniška konzola | Potapljška ura GALILEO SOL UWATEC(1098.00€) | Suunto D9 ura za potapljanje(922.30€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Suunto Cobra3 računalniška konzola

Suunto Cobra3 računalniška konzola


Suunto
cena od 775,00 €
Rok dobave: V najkrajšem možnem času

Suunto Cobra3 je vsestranska računalniška konzola za potapljanje. Ponaša se z brezžično integracijo, elektronskim kompasom 3D, enostavno branje matričnim zaslonom in poenostavljenimi štiri gumbi s katerimi lahko enostavno pregledujemo/upravljamo svoj potop.

Wireless - brezžično povezovanje
Suunto Cobra3 spremlja in prikaže vaš tlak pritiska, spremlja vašo porabo kisika in vse čas izračunava preostanek kisika. Omogoča tudi vizualne in zvočne alarme za globino ter tlak, opozarja pa vas tudi ko zmankuje kisika.

Clear navigacijo
Suunto Cobra3 ima edinstven elektronski 3D kompas, ki omogoča da se lahko nagnete do 45 stopinj v vse smeri in boste še vseeno vidli na prikazovalniku prikazano.

Nenaporne operacije
Na inštrumentu Suunto Cobra3 je omogočeno enostavno branje iz matričnega zaslona in elektro-luminescent osvetlitev pomeni vse vaše potop ključne informacije - vključno ležaj, tank pritisk, globina, in se potopite čas - bo vse jasno prikazani. In s poenostavljenim štiri gumb delovanje, računalnik je enostavno celo delujejo, kadar nosijo rokavice.

Multi-mode vsestranskost
Suunto Cobra3 ključuje Gauge in Nitrox, Air, in plin-preklapljanje zmogljivosti, Suunto Cobra3 ponuja vse, kar potrebujete za povečanje dno čas in čim bolj izkoristiti vsako potapljanje. Pri uporabi obogatenega zraka lahko, Suunto Cobra3 je programirana za Nitrox mešanice med 21% in 100% kisika. Prav tako lahko prilagodite oxygen partial pressure med 0,5 in 1,6 bar. V načinu Gauge, lahko uporablja tudi kot globinomer in časovnik s profilom spomin.

Prilagodljivo dekompresijo
Uporaba Suunto Deep Stop RGBM algoritem, Suunto Cobra3 omogoča neprekinjeno dekompresijski za optimalno čas vzpona. Za globlje potope, Deep Stop možnost dodaja dodatno zaščito s serijo globoko ustavi med svoje največje globine in strop.

Ko je v Nitrox načinu lahko pospeši tlaka s prehodom na plin zmešajte z višjim odstotkom kisika. S Suunto Cobra3 je hitro in enostavno preklapljanje med omogočen plina mešanice, medtem ko potapljanje.

Načrtovanje in pregled
Suunto Cobra3 ura za potapljanje omogoča testiranje prihajajočih potopov in si brez dekompresijski časovne podatke za različne globine preden boste šli v vodo z vgrajenim planer potop. Ko je skok čez, uporaba neobvezna Suunto Dive Manager PC programske opreme za prenos podatkov svoj skok na računalnik za nadaljnjo analizo in ohraniti podroben dnevnik featuring grafični prikaz vseh vaših potopov.

Tehnične lasnosti za inštrument Suunto Cobra3 so opisane na uradni strani proizvajalca .

Naročanje izdelka: Suunto Cobra3 računalniška konzola
Izberite velikost: 

Količina:


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (44)

Oddaja naročil avgust 2019
11.08.2019

Naročila prejeta do 8. 8. 2019, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 20. 8. 2019, ko se vrnemo z dopusta.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu