Potapljaška oprema | Pripomočki - Suunto - Suunto D6 ura za potapljanje | Potapljška ura GALILEO SOL UWATEC(1098.00€) | Suunto D9 ura za potapljanje(922.30€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Suunto D6 ura za potapljanje

Suunto D6 ura za potapljanje
Suunto D6 ura za potapljanjeSuunto D6 ura za potapljanje

Suunto
cena od 637,82 €
Rok dobave: V najkrajšem možnem času

Suunto D6 ura za potapljanje je namenjena tudi za potapljanje za večje globine do 150m z vgrajenim digitalnim kompasom. Je že neke vrste mini računalnik za potapljanje.
Ora za potapljanje Suunto D6 omogoča:
- plinsko preklapljanje funkcionalnosti
- Suunto RGBM algoritem za potapljanje, ki je eden izmed najbol poznanin pripomočko za potapljanje
- vsestransko uporaben računalnik za potapljanje


Digitalna navigacija
Suunto D6 ura za potapljanje omogoča grafični prikaz kompasa. Puščica prikazuje cele in pololovične točke hkrati pa omogoča tudi trentuten prikaz z številkami. Smer se lahko zaklene in vam s tem pomaga slediti izbrano smer, prav tako pa smerne puščice kažejo nazaj na zaklenjeno smer.

Multi-mode vsestranskost
Suunto D6 ima tri načine potop. Način Air se uporablja za potapljanje s standardnim zrakom, Nitrox način za eno ali dve Nitrox mešanice in Gauge način.

Če se potapljate v Nitrox načinu, lahko pospešite tlak s prehodom na plin z višjim procentualnim mešanjem kisika. Lahko uporabite dve različni mešanici plina (med 21% in 99% kisika) in nastavite PO2 vrednosti za vsak plin posebaj. Med potapljanjem lahko enostavno in hitro preklapljate plinsko mešanico.

V načinu Gauge, Suunto D6 deluje kot spodnji čas in zagotavlja tudi natančen profil vzorčenja in knjiženja funkcij. Časovni potop z reset funkcijo prikaže potop v minutah in sekundah. To je zelo koristno za natančno ustavljanje in izvajanje dekompresije.

Prilagodljivo dekompresijo
Uporaba Suunto Deep Stop RGBM algoritma Suuntu D6 uri za potapljanje omogoča izvajanje dekompresije ob optimalnih vzponih. Za globlje potope, Deep Stop možnost dodaja dodatno zaščito s serijskim ustavljanjem med največjim potopom in začetkom potopa.
 
Načrtovanje in pregled
Suunto D6 ura za potapljanje omogoča testiranje prihajajočih potopov in si brez dekompresijski časovne podatke za različne globine preden boste šli v vodo z vgrajenim planer potop. Ko je skok čez, uporaba neobvezna Suunto Dive Manager PC programske opreme za prenos podatkov svoj skok na računalnik za nadaljnjo analizo in ohraniti podroben dnevnik featuring grafični prikaz vseh vaših potopov.

Eleganten tako na kopnem kot v vodi
Poleg tega je Suunto D6 z vsemi funkcijami potapljaškega računalnika, tudi elegantno zasnovana ura, sajo jo lahko nosite kot vsakdanjo uro. Na voljo je z gumjastim paščkom, metal paščkom in kot military.

Tehnične lasnosti za uro za potapljanje Suunto D6 so opisane na uradni strani proizvajalca .

Naročanje izdelka: Suunto D6 ura za potapljanje
Izberite velikost: 

Količina:


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (44)

Oddaja naročil avgust 2019
11.08.2019

Naročila prejeta do 8. 8. 2019, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 20. 8. 2019, ko se vrnemo z dopusta.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu