Potapljaška oprema | Pripomočki - Suunto - Suunto Vyper Air ura za potapljanje | Potapljška ura GALILEO SOL UWATEC(1098.00€) | Suunto D9 ura za potapljanje(922.30€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Suunto Vyper Air ura za potapljanje

Suunto Vyper Air ura za potapljanje


Suunto
cena od 460,68 €
Rok dobave: V najkrajšem možnem času

Suunto Vyper Air ura za potapljanje je napreden računalnik za potapljanje(z plinom), ki vsebuje možnost brezžičnega povezovanje in tehnološko napredni elektronski 3D kompas. Če iščete poln-izrazit računalnik dekompresijski za vaše zapestje ali konzolo, si oglejte Suunto Vyper Air uro za potapljanje.

Wireless brezžično povezovanje
Z dodatno brezžično povezovo, Suunto Vyper Air ura za potapljanje omogoča, da spremlja tank pritisk in porabe zraka iz zapestja. Tank tlaka je prikazana tako številčno in grafično, ter ocena preostali čas pa zrak, v celotni potop. To vam omogoča, da spremlja preostalih dovod zraka ob istem času, ko monitor globine in časa.

Clear navigacijo
Suunto Vyper Air ura za potapljanje značilnosti edinstveno elektronsko 3D kompas, ki se lahko nagnete do 45 stopinj v vseh smereh, zaradi česar je lažje branje številk je jasno in natančno pod vodo.

Nenaporne operacije
Na uri za potapljanje Suunto Vyper Air je enostavno prebrati matrični zaslon z velikimi številkami in z elektro-luminescent osvetlitlitvijo je omogočen nazoren pregled - pa tudi lahek pritisk, globina, temperatura, in se potopite čas - bodo jasno prikazani. Poenostavljeno štiri gumb delovanje omogoča računalnika enostaven za uporabo, tudi če nosijo rokavice. Suunto Vyper Air uro za potapljanje lahko nosite kot zapestje enota z zaščitno škorenj, ali montiran na konzoli dva merilnika.

Multi-mode vsestranskost
Suunto Vyper Air ura za potapljanje vključuje Air, Nitrox in Gauge načine in plina-preklapljanje zmogljivosti. Pri uporabi obogatenega zraka lahko, Suunto Vyper Air treba načrtovati za Nitrox mešanice med 21% in 100% kisika. Prav tako lahko prilagodite oxygen partial pressure med 0,5 in 1,6 bar. V načinu Gauge, lahko uporablja tudi kot globinomer in časovnik s profilom spomin.

Ko je v Nitrox načinu lahko pospeši tlaka s prehodom na plin zmešajte z višjim odstotkom kisika. Z Suunto Vyper Air je hitro in enostavno preklapljanje med omogočen plina mešanice, medtem ko potapljanje. Računalnik tudi vizualni in zvočni alarmi za poglobljeno in tlaka in vas opozori, ko ste zmanjkuje zraka.

Prilagodljivo dekompresijo
Uporaba Suunto Deep Stop RGBM algoritem, Suunto Vyper Air omogoča neprekinjeno dekompresijski za optimalno čas vzpona. Za globlje potope, Deep Stop možnost dodaja dodatno zaščito s serijo globoko ustavi med svoje največje globine in strop.

Načrtovanje in pregled
Suunto Vyper Air ura za potapljanje omogoča testiranje prihajajočih potopov in si brez dekompresijski časovne podatke za različne globine preden boste šli v vodo z vgrajenim planer potop. Ko je skok čez, uporaba neobvezna Suunto Dive Manager PC programske opreme za prenos podatkov svoj skok na računalnik za nadaljnjo analizo in ohraniti podroben dnevnik featuring grafični prikaz vseh vaših potopov.

Tehnične lasnosti za uro za potapljanje Suunto Vyper Air so opisane na uradni strani proizvajalca .

Naročanje izdelka: Suunto Vyper Air ura za potapljanje

Količina:


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (44)

Oddaja naročil avgust 2019
11.08.2019

Naročila prejeta do 8. 8. 2019, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 20. 8. 2019, ko se vrnemo z dopusta.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu