Potapljaška oprema | Pripomočki - Suunto - Suunto Vyper ura za potapljanje | Potapljška ura GALILEO SOL UWATEC(1098.00€) | Suunto D9 ura za potapljanje(922.30€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Suunto Vyper ura za potapljanje

Suunto Vyper ura za potapljanje


Suunto
cena od 275,00 €
Rok dobave: V najkrajšem možnem času

Suunto Vyper ura za potapljanje je krepak in vsestranski multi-mode računalnik za potapljanje, suunto Vyper je namenjen za široko paleto načinov potapljanjanja.

Multi-mode vsestranskosti
Suunto Vyper ura za potapljanje s svojo Nitrox, Air in Gauge načine. Suunto Vyper ura za potapljanje ponuja vse, kar potrebujete za maksimalno izkoristek časa potopa. Ko uporabljate jekleno, je Suunto Vyper prilagojen za Nitrox mešanice med 21% in 50% kisika. Prav tako lahko prilagodite oxygen pritisk med 1,2 in 1,6 bar. V načinu Gauge, lahko uporablja tudi kot globinomer in časovnik s profilom spomin.

Nenaporne operacije
Čeprav je Suunto Vyper ura za potapljanje lahek in majhne ima Suunto Vyper ura za potapljanje velik zaslon, ki je nagnjen proti vam za lažjo berljivost. Z visoko ločljivostjo elektro-luminescent zaslonu se lahko prilagodijo, da se na 5-30 sekund in prižge samodejno, kadar se sproži alarm pomembna. Suunto Vyper lahko nosite kot zapestje enota z zaščitno škorenj, ali nameščenim na dveh ali treh merilnikov konzoli.

Prilagodljivo dekompresijo
Uporaba Suunto RGBM algoritem, Suunto Vyper ura za potapljanje omogoča neprekinjeno dekompresijski za optimalno čas vzpona. Jasno, elektro-luminescent osvetlitev samodejno vključi, ko so podani potapljanje alarmi, ki potop parametrov jasno vidna in čitljiva.

Načrtovanje in pregled
Suunto Vyper ura za potapljanje omogoča testiranje prihajajočih potopov in si brez dekompresijski časovne podatke za različne globine preden boste šli v vodo z vgrajenim planer potop. Ko je skok čez, uporaba neobvezna Suunto Dive Manager PC programske opreme za prenos podatkov svoj skok na računalnik za nadaljnjo analizo in ohraniti podroben dnevnik featuring grafični prikaz vseh vaših potopov.

Tehnične lasnosti za uro za potapljanje Suunto Vyper so opisane na uradni strani proizvajalca

Naročanje izdelka: Suunto Vyper ura za potapljanje

Količina:


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (44)

Oddaja naročil avgust 2019
11.08.2019

Naročila prejeta do 8. 8. 2019, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 20. 8. 2019, ko se vrnemo z dopusta.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu