Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Potapljaške obleke

Potapljaške obleke

Obleka za potapljanje

Obleka za potapljanje Imersion Line vam je na voljo v dveh debelinah. Obleka za potapljanje je dvodelna in ima jopič in hlače z naramnicami.

Cena od: 177,30 €


Potapljaška mokra obleka One dvodelna Scubapro

Potapljaška obleka One dvodelna je debela 5 mm. Potapljaška mokra obleka je sestavljena iz hlač z naramnicami in jopiča s kapuco.

Cena od: 197,00 €


Potapljaška obleka

Potapljaška obleka je dvodelna. Potapljaška obleka ima jopič s kapuco in hlače z naramnicami. Potapljaška obleka Club vam je na voljo v dveh debelinah. Potapljaška obleka ima znotraj termo in zunaj najlon. Potapljaška obleka je črno-modre barve.......

Cena od: 226,50 €


Potapljaška obleka Stingray

Potapljaška obleka Stingray vam je na voljo v treh različnih debelinah. Potapljaška obleka Stingray Pro ima daljše zadrge, tako da boste potapljaško obleko lažje oblačili in slačili.

Cena od: 249,99 €


Potapljaška obleka Overall Pronomic

Potapljaška obleka Overall Pronomic je narejena z brezšivnim lepljenjem. Potapljaška obleka Overall Pronomic je zelo elastična, šivi pa so dvojno lepljeni. Potapljaška obleka Overall Pronomic je zelo kvalitetna.

Cena od: 289,95 €


Potapljaška obleka Overall Superelastic 5/3/2

Potapljaška obleka Superelastic 5/3/2 je zelo elastična in gladka. Potapljaška obleka Superelastic je zelo elastična in gladka, kar vam omogoča, da boste potapljaško obleko lažje oblekli in slekli.

Cena od: 385,95 €


Potapljaška obleka Stingray Pro

Potapljaška obleka Stingray Pro je narejena iz 7 mm neoprena. Potapljaška obleka Stingray Pro ima daljše zadrge, tako da se potapljaška obleka lažje oblači in slači.

Cena od: 399,95 €


Potapljaška obleka Overall Superelastic 7/5/3

Potapljaška obleka Overall Superelastic 7/5/3 je EKSTRA GLADKA IN ELASTIČNA. Potapljaška obleka Overall Superelastic je neverjetno udobna in 100 % brez šivov.

Cena od: 415,95 €


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (44)

Oddaja naročil avgust 2019
11.08.2019

Naročila prejeta do 8. 8. 2019, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 20. 8. 2019, ko se vrnemo z dopusta.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu