Potapljaška oprema | Potapljaške obleke - Esclapez - Hlače z visokim pasom LABRAX Jersey olivno zelene | Scubapro FUSION suha obleka(1299.00€) | Suha obleka FJORD HD Scubapro(1250.00€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Novice

30.08.2010

Suunto D4

Suunto D4 ura za potapljanje

Suunto D4 vam omogoči da se pred vsakim potopom pripravite, saj vam omogča planiranje potopa. Ena izmed funkcionalnosti je, da lahko uporabnik vnese maksimalno globino potapljanje in Suunato D4 vas bo opozoril do kje se lahko potapljate brez obveznega dekomresiranega postanka.

Suunto D4 je sinonim za užvanje v potapljaških izkušnjah. Lahek, enostaven za uporabo in eleganten, je računalnik polno tlaka z inovativnimi freedive način - popoln spremljevalec na vaš naslednji dopust potapljanje.

Nenaporen operacijo
Enostavno pregleden matrični zaslon in elektro-luminescent osvetlitev pomeni vaš potop ključne informacije - vključno z globino, potop čas, ter znižanje pritiska status - bo vse jasno prikazani.

Multi-mode vsestranskost
V obeh Air Nitrox in način, jasno, enostavno branje zaslonu lahko prikažejo vaše trenutne in največja globina, trenutni čas, čas potapljanje, dekompresijski čas in temperature. Zvočni in vizualni globine in časa alarmi vas opozori, ko je čas, da začnete vzpon. V načinu Nitrox, lahko povečate svoj čas pod vodo s prilagoditvijo kisika v vaših plina med 21% in 50% in prilagodite pO2 meja med 0,5 in 1,6 bar.

Namenske Freedive način
S svojo inovativno freedive funkcij in namenske freedive način, Suunto D4 je tudi odlična, če ste resno o potapljanju na dah. Programirana tako, da globino vzorec trikrat druga, Suunto D4 evidence zelo natančne podatke o pravi globina dosežena.

Prilagodljivo dekompresijo
Uporaba Suunto Deep Stop RGBM algoritem, Suunto D4 omogoča neprekinjeno dekompresijski za optimalno čas vzpona. Za globlje potope, Deep Stop možnost dodaja dodatno zaščito s serijo globoko ustavi med svoje največje globine in strop.

Načrtovanje in pregled
Lahko test prihajajoče potopov in si brez dekompresijski časovne podatke za različne globine preden so prišle v vodo z vgrajenim planer potop. Ko je skok čez, uporaba neobvezna Suunto Dive Manager PC programske opreme za prenos podatkov svoj skok na računalnik za nadaljnjo analizo in ohraniti podroben dnevnik featuring grafični prikaz vseh vaših potopov.

Modni dodatek
Premeša in se ujemajo videz z novim potop Suunto D4 računalnik pasovi. Nov barvit izbor pasov so modra, rumena, roza, ali črno - vaši izbiri pri nakupu svoj skok računalniku ali na voljo kot posamezne dodatki. Suunto D4 je na voljo tudi z belo telo in trak.

Suunato D4 odlikuje izredne funkcije za potapljanje na dah. Glede na to ali vam je pomebna globila potopa ali dolžina potopa, boste dobili realne in natančne podatke. S svojim inovativnim pristopom ne more biti boljša izbira za potapljače na dah:

- odčita globilo 3x v sekundi
- zapomni si največjo globino vsako sekundo
- ima intervale v sekundah
- beleži najvčejo globilo potapljanje in njegovo trajanje
- beleži najdaljše potapljanje in njegovo globino
- čas in največjo globino zadnjega potopa
- alarem
- globinski alarem

Sunato D4 je:
- Uporabniku prijazna oblika in enostavno branje grafičnega vmesnika
- trije potapljaški moduli, vključno z prostopotopnim načinom
- Stalno dekompresijo z algoritmom Suunto RGBM
- vgrajen načrtovalec potopa za načtovanje predhodnih potopov
- opcijski PC vmesnik za podroben grafični prikaz in analizo potakov
- teža 84g

 Več na: Ura za potapljanje Suunto D4

Arhiv novic

KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (44)

Oddaja naročil avgust 2019
11.08.2019

Naročila prejeta do 8. 8. 2019, bodo poslana še isti dan, ostala predvidoma 20. 8. 2019, ko se vrnemo z dopusta.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu