Potapljaška oprema | Maske - Aqua-speed - Potapljaška maska in dihalka | Maska Synthesis(85.60€) | Maska za potapljanje FRAMELESS(84.00€) | Maska za potapljanje Crystal vu z ventilom(68.00€)

Košarica

Košarica je še prazna.
0,00 €

poglej košarico

Potapljaška maska in dihalka

Potapljaška maska in dihalka


Aqua-speed
cena od 34,99 €
Rok dobave: V najkrajšem možnem času

Potapljaška maska in dihalka Image+Linus je set, ki je namenjen odraslim. Potapljaška maska ima dve veliki leči iz kaljenega steka, ki zagotavljata široko vidno polje. Mehka silikonska tesnila in trak vam omogočajo, da se maska lepo prilega obrazu.

Dihalka ima na zgornjem delu zaščito, ki preprečuje vdor vode v cev dihalke. Ergonomska oblika in spodaj prilagodljiva cev zagotavljata lahkotno dihanje med potapljanjem. Dihalka ima na spodnji strani ventil. Dihalka ima udoben silikonski ustnik in trak za pritrditev maske.

Ta maska in dihalka Image+Linus sta odlična izbira za rekreativno potapljanje in potapljaške centre. Potapljaška maska in dihalka je modre barve in je preimerna tako za ženske kot tudi za moške.

Naročanje izdelka: Potapljaška maska in dihalka

Količina:


KONTAKT

Gsm: 070 999 611
E-mail: info@potapljajse.si

VODOTESNE VREČKE
Vodotesna vrečka

Naroči se na e-novice

in bodite na tekočem z:
  • aktualnimi akcijami
  • novostmi v trgovini
  • ter zanimivostmi iz sveta potapljanja in ribolova

Novice (42)

Letne hrvaške dovolilnice za podvodni ribolov
15.07.2017

Hrvaška je sprejela nov zakon, da lahko državljani EU kupijo letno karto za rekreacijski podvodni ribolov. Več info na: http://www.mps.hr/ribarstvo/default.aspx?id=23
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu